09-09-2017

Благодійність. Серпень 2017

Для усіх вихованців-сиріт школи-інтернату в Сумській області ми придбали по декілька футболок кожному.

Для дітей-сиріт, що мешкають в центрі соціально-психологічної реабілітації "НАДІЯ" Великобурлуцького району ми придбали капці, кросівки та туфлі.

Ми сплатили за роботу фахівця-реабілітолога з незрячими дітьми (що мають інші супутні захворювання) з дитячого центру для незрячих дітей "ПРАВО ВИБОРУ".

20 травня у Харкові проходив марафон "ЗВІЛЬНЕННЯ" на різні дистанції, присвячений звільненню нашого міста від німецько-фашистських загарбників. Його учасникам наша компанія в якості призів подарувала чай.

Для дитячого будинку сімейного типу сім'ї Щербатенко Волчанського району, де мешкають вже усиновлені діти-сироти, ми придбали різноманітне кухонне приладдя: каструлі, ополоники, кухонні обробні дошки, ножі та багато іншого.

Для проведення конференції "Міжнародного досвіду основ інклюзивної освіти незрячих дітей в Україні" ми придбали розвиваючі ігри.

Для проведення конференції "Міжнародного досвіду основ інклюзивної освіти незрячих дітей в Україні" ми придбали устаткування для незрячих дітей: тростини, спеціальні грифелі, приладдя незрячих для письма.

Для дітей, що мешкають в соціально-реабілітаційному центрі "Гармонія" до початку навчального року 1 вересня ми придбали різноманітні канцтовари.

 

З повагою, менеджер з благодійності

Кочеткова Г.В.

 

Top