01-04-2017

Нагорода за відмінний смак

Ми раді повідомити, що у 2015 році наш пакетований чай – бленд Ahmad Tea Граф Грей отримав почесний знак Great Taste від Гільдії торговців та виробників високоякісної продукції Великобританії.

Гільдія, маючи у своєму арсеналі більш як 400 суддів, серед яких ресторанні критики, шеф-кухарі, ресторатори та виробники продуктів харчування, від 1995 року забезпечує контроль якості смаку різноманітних продуктів. 

Ця нагорода особливо приємна, тому що створити найкращий чайний бленд серед багатьох у цій популярній категорії смаку – дуже важко. Граф Грей бренду Ahmad Tea London є прикладом справжнього чаю Граф Грей з відмінним балансом бергамота. 

Тому ми виносимо подяку нашим ті-тестерам та працівникам – саме їхня відданість і професіоналізм допомагає нам залишатися на висоті і отримувати високі нагороди!

ЩО ТАКЕ GREAT TASTE (ВІДМІННИЙ СМАК)!
Сьогодні Great Taste (Відмінний смак) – найбільш авторитетна програма акредитації, а нагорода від Гільдії торговців та виробників високоякісної продукції Великобританії – це символ схвалення експертами і привід для гордості кожного виробника. 

Для того, щоб отримати цю нагороду, кожен продукт тестується як мінімум 16 експертами. Смак, зовнішній вигляд, якість інгредієнтів і те, як виробник створив цей продукт, все – дуже важливо. Але, перш за все, для продукту важливий відмінний смак. 

ВИСНОВОК СУДДІВ НАСТУПНИЙ:
Чай в одноразових пакетиках Ahmad Tea London Граф Грей

«Збалансований чай з бергамотом... Відмінний зразок міцного чаю Граф Грей»

Top