18-03-2020

Благодійність. Лютий 2020

Ми сплатили за роботу двох лікарів-реабілітологів по роботі з незрячими дітьми в реабілітаційному центрі для дітей-інвалідів "Право вибору" м.Харкова.

Для дитячого соціально-реабілітаційного центру "Надія" ми придбали комплекти постільної білизни, банні рушники та рушнички для обличчя.

Ми сплатили за роботу т’юторів з проведення дистанційних занять з учнями Бучанської школи-інтернату Київської області.

Ми сплатили за роботу викладачів ХНУРЕ з проведення курсів дистанційного навчання для вихованців Нововодолазького санаторного комплексу.

Ми сплатили за роботу т’юторів з проведення курсів дистанційного навчання для вихованців Фастівського ліцею Київської області.

Для вихованців з особливими потребами "Сахновщинського навчально-реабілітаційного центру" Харківської області ми придбали різні матеріали для нормального ведення учбового процесу.

Ми підтримуємо реалізацію проекту з соціалізації молоді з обмеженими можливостями у м.Харкові.

Наші студенти-стипендіати отримали стипендію від нашої компанії.

Для вихованців санаторної школи для дітей-сиріт Луганської області ми придбали наочні посібники для різних видів навчання: шкільного самоврядування, виховної роботи, пожежної безпеки, медичного вісника, безпеки життєдіяльності.

Ми сплатили за роботу викладачів Національного університету Києво-Могилянської академії з учнями Фастівського ліцею Київської області з дистанційного навчання.

Ми сплатили за роботу викладачів Національного університету Києво-Могилянської академії з учнями Бучанської школи-інтернату Київської області з дистанційного навчання.

З повагою, менеджер з благодійності

Кочеткова Г.В.

Top