18-01-2021

Благодійність. Грудень 2020

Ми сплатили за роботу двох лікарів-реабілітологів по роботі з незрячими дітьми в Харківському реабілітаційному центрі для дітей-інвалідів "ПРАВО ВИБОРУ".

ДДля нормального функціонування центру для діточок-інвалідів "ПРАВО ВИБОРУ" ми придбали м'ячі, скакалки, ігри, що розвивають, бісер, намистини та багато ін.

На дитячий ранок, присвячений Дню Святого Миколая для діток-інвалідів з центру "ПРАВО ВИБОРУ" ми придбали солодкі подарункові набори.

Для всіх дітей, що мешкають у санаторній школі для дітей-сиріт із зони, прилеглої до зони ведення бойових дій, ми придбали спорттовари, набори для рукоділля, конструктори, фарби, пластилін, новорічні прикраси та багато чого іншого.

Для навчально-реабілітаційного центру для дітей-сиріт і дітей пільгового контингенту Харківської області ми придбали навчально-наочні посібники для нормального ведення навчального процесу.

Для тих самих діточок ми придбали шкарпетки.

Ми підтримуємо соціальний проект для молоді з обмеженими можливостями, що мешкають у Харкові. Це – випускники шкіл-інтернатів, усі – сироти та інваліди, багато з них в період навчання у ВНЗ отримували від нашої компанії стипендію. На фото – їх цікаві зустрічі.

Ми сплатили викладачам ХНУРЕ за проведення дистанційного навчання для вихованців Нововодолазької санаторної школи-інтернату. Додатково учні займаються з таких предметів: математика, українська мова, інформатика і англійська мова із задоволенням.

Заняття відвідують старшокласники та учні 5-7 класів.

Також у грудні ми сплатили за роботу викладачів Києво-Могилянської Академії за проведення занять з дистанційного навчання для вихованців Фастівського ліцею Київської області і вихованців Бучанської школи-інтернату Київської області.

Наші стипендіати отримали стипендію.

З повагою, менеджер з благодійності

Кочеткова Г.В.

Top