18-12-2018

Благодійність. Листопад 2018

Для усіх діток, що мешкають в школі-інтернаті для дітей-сиріт Луганської області, ми придбали джемпери і різноманітні шкарпетки до дня Святого Миколая.

Для вихованців інтернату №2 м.Харкова ми придбали розвиваючі набори для творчості, розвиваючі ігри, ковдри-пазли та пазли у великій кількості.

1 вересня ми відновили заняття з Дистанційного навчання для вихованців Нововодолазького санаторного комплексу.

Заняття проводяться з таких предметів: англійська із задоволенням, комп'ютерна графіка, стилістика української мови, практична інформатика, у яких задіяні учні 6, 10 та 11 класів.

Заняття проводять викладачі ХНУРЕ

З 1 вересня ми відновили заняття з Дистанційного навчання для вихованців Фастівського ліцею Київської області.

Заняття проводяться з таких предметах: хімія, математика, українська мова та англійська мова, задіяні учні 10 та 11 класів.

Оплата здiйснюється викладачам Університету Києво-Могилянської Академії.

З 1 вересня ми відновили заняття з Дистанційного навчання для вихованців Бучанської школи-інтернату Київської області.

Заняття проводиться з таких предметів: українська та англійська мови, математика та історія України, задіяні учні 10 та 11 класів.

Оплата здiйснюється викладачам Університету Києво-Могилянської Академії.

Ми сплатили роботу двох лікарів-реабілітологів, які надають спеціалізовану допомогу незрячим діткам і діткам з іншими патологіями в центрі реабілітації "ПРАВО ВИБОРУ" м.Харкова.

47 наших студентів-стипендіатів: студенти-сироти, студенти-інваліди та студенти, які повністю пройшли курси дистанційного навчання в школах-інтернатах, отримали від нашої компанії стипендію.

З повагою, менеджер по благодiйностi

Кочеткова Г.В.

Top