18-12-2020

Благодійність. Листопад 2020

У листопаді ми сплатили за роботу двох лікарів-реабілітологів по роботі з незрячими дітьми в реабілітаційному центрі для дітей-інвалідів "ПРАВО ВИБОРУ" м. Харкова.

Для нормального функціонування центру для дітей-інвалідів "ПРАВО ВИБОРУ" ми придбали картон, ножиці, альбоми для малювання, пластилін, гуаш та багато іншого.

Для нормального функціонування центру для дітей-інвалідів "ПРАВО ВИБОРУ" ми придбали глину для ліпки, кубики, матрьошки, пірамідки і розвиваючі іграшки.

Для всіх діток, які проживають в санаторній школі для дітей-сиріт із зони, прилеглої до зони ведення бойових дій у Луганської області, ми придбали кросівки і капці-мокасини.

Для навчально-реабілітаційного центру для дітей-сиріт та дітей пільгового контингенту Харківської області ми придбали матеріали для розвитку навичок роботи в теплиці: граблі, лопатки, плівку, добрива, ручні сівалки, шланги, фітолампи та ін.

Ми продовжуємо підтримувати соціальний проект для молоді з обмеженими можливостями.

Це випускники шкіл-інтернатів, всі - сироти та інваліди, багато хто з них у період навчання у ВНЗ отримували від нашої компанії стипендію.

Ми оплатили роботу викладачів ХНУРЕ за проведення дистанційного навчання для вихованців Нововодолазької санаторної школи-інтернату. Додатково учні займаються з таких предметів: математика, українська мова, інформатика і англійська мова із задоволенням.

Ми оплатили роботу викладачів Університету "Києво-Могилянська академія" за проведення ДО для вихованців Бучанської школи-інтернату Київської області.

Ми оплатили роботу викладачів Університету "Києво-Могилянська академія" за проведення ДО для вихованців Фастівського ліцею Київської області.

Наші стипендіати отримали стипендію відразу за три місяці: вересень, жовтень, листопад.

З повагою, менеджер з благодійності

Кочеткова Г.В.

Top