14-11-2020

Благодійність. Жовтень 2020

Ми сплатили за роботу двох лікарів-реабілітологів по роботі з незрячими дітьми в Харківському реабілітаційному центрі для дітей-інвалідів "ПРАВО ВИБОРУ".

Для нормального функціонування центру для діток-інвалідів "ПРАВО ВИБОРУ" ми придбали різноманітні дезінфікуючі засоби, антисептики, рукавиці для прибирання приміщень, бахіли, маски, рушники, антибактеріальне мило, медикаменти та ін.

Для всіх дітей, які проживають в санаторній школі для дітей-сиріт із зони, прилеглої до зони ведення бойових дій, ми придбали спортивні костюми, джемпери і теплі кофти.

Для навчально-реабілітаційного центру для дітей-сиріт та дітей пільгового контингенту Харківської області ми придбали миючі та гігієнічні засоби, дезодоранти, пральний порошок, зубну пасту, зубні щітки, антибактеріальне мило, ножиці, антисептик.

Ми продовжуємо підтримувати соціальний проект для молоді з обмеженими можливостями. Це випускники шкіл-інтернатів, всі – сироти та інваліди, багато хто з них в період навчання у ВНЗ отримували від нашої компанії стипендію. На фото заняття під час колективних зустрічей.

Ми оплатили роботу викладачів ХНУРЕ з проведення дистанційного навчання для вихованців Нововодолазької санаторної школи-інтернату. Додатково учні займаються з таких предметів: математика, українська мова, інформатика і англійська мова із задоволенням.

Дистанційно навчаються учні не тільки випускних класів, а й 5-7 класів.

Ми оплатили роботу викладачів Університету "Києво-Могилянська академія" за проведення дистанційного навчання для вихованців Бучанської школи-інтернату Київської області.

Ми оплатили роботу викладачів Університету "Києво-Могилянська академія" за проведення дистанційного навчання для вихованців Фастівського ліцею Київської області.

З повагою, менеджер з благодійності

Кочеткова Г.В.

Top