20-10-2020

Благодійність. Вересень 2020

У вересні ми сплатили за роботу двох лікарів-реабілітологів по роботі з незрячими дітьми в реабілітаційному центрі для дітей-інвалідів "Право вибору". Лікарі на постійній основі займалися з 25 дітьми, що мають різні вади здоров'я.

Ми придбали футболки, джинси, нижню білизну та шкарпетки для всіх дітей, що мешкають в санаторній школі для дітей-сиріт із зони, прилеглої до зони ведення бойових дій, у рамках підготовки до нового навчального року. (На фото задоволені дітки стоять вже у новому одязі).

До початку навчального року ми придбали різноманітні канцтовари: фліпчарт, ручки, клей, папір і багато чого іншого, - для сиріт та дітей пільгових категорій населення Харківської області, що знаходяться в учбово-реабілітаційному центрі.

Також до початку навчального року для сиріт та дітей пільгових категорій населення Харківської області, що знаходяться в учбово-реабілітаційному центрі, ми придбали різноманітні тканини, щоб діти на уроках домоводства могли набути навичок самостійного шитва.

До початку навчального року ми придбали зошити на весь навчальний рік для сиріт та дітей пільгових категорій населення Харківської області, що знаходяться в учбово-реабілітаційному центрі.

Ми продовжуємо щомісячно оплачувати вартість проживання (продукти харчування та ін.) цікавої молоді з обмеженими можливостями, що бере участь в проекті з соціалізації. Усі сироти та інваліди, випускники шкіл-інтернатів, багато з них в період навчання у ВНЗ отримували від нашої компанії стипендію. Фотографії з їхніх цікавих зустрічей, тут вони навчаються приготуванню складних страв.

З початком нового навчального року ми відновили додаткові дистанційні заняття для вихованців Нововодолазької санаторної школи-інтернату. Додаткові заняття проходять з таких предметів: математика, українська мова, інформатика і англійська мова. Зайняття проводять викладачі Харківського Національного Університету Радіоелектроніки.

На фото видно, що відвідують дистанційні заняття учні не лише випускних класів, але 5-7 класів.

З повагою, менеджер з благодійності

Кочеткова Г.В.

Top